design met Inhout

 

Van jongs af aan wilde ik dingen maken. Van hout! Die ene lamp, maar dan anders. Dat kastje, maar dan mooier. Creativiteit en passie waren het begin. Scholing, ervaring en ondernemerschap het vervolg. ‘Design met inHout’ is een feit en daarmee ben ik klaar om uw wensen te vertalen in een passend ontwerp. Ik adviseer, inspireer en creëer.
Van inbouwkast en bed tot schilderijlijstje, maatwerktafel, unieke stoel en lamp. Gemaakt van hout en soms verrijkt met staal. Ik maak het allemaal. Kwaliteit staat daarbij voorop. Een item van ‘Design met inHout’ moet iets zijn waar u trots op bent. En daarom verlaat niets mijn werkplaats voordat het perfect is. 

Neem een kijkje in mijn galerij om een idee te krijgen van de mogelijkheden, maar vergeet niet… er is maar één vraag die telt! Wat zijn uw wensen? Met dit vraagstuk ga ik aan de slag. Ik maak een ontwerp, verfijn het waar nodig en dan ga ik voor u aan het werk. Uiteraard weet u vooraf precies waar u kostentechnisch aan toe bent. Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Bel of mail me.

Maatwerk, ambachtelijk gemaakt en dus uniek. Speciaal voor u van Lars!
 
E-mailen
Bellen